de carrrrlos mencia

care deci in ciclul political incorectness stuff se zburleste impotriva regnului female.

e si normal. e copilu 17 din 18 al unei familii cu probleme (mama mexicanca clontzoasa, tatal nervos din Honduras), nascut la granita dintre balanta si scorpion, probabil stresat ca face acu 30 de ani. si in buletin are doua prenume tembele: Ned Arnel. e inginer electrician or sthin la baza, si-a avut noroc cu un mic chow care i-a dat pe spate pe toti cei care plangeau de extaz urmarind The Laugh Factory asa ca n-a trecut mult si-a ajuns la Comedy Store. L-au bagatara in seamna si domnii de la HBO, i-au umflat velele si cei de la Comedy Cetral care din 2005 i-au dat pe mana emisiune alui proprie si personala, Mind of Mencia. care are chiar un site dragut. Inca n-a scapat de acuzatiile multora ca r fura glume de pe la diversi comici (prinbtre care George Lopez si cu domnu Cosby).

Machomenii il iubeste imens de cand cu No strings attached, lansat pe dvd in 2006. Evreii care n-o iubesc le Lisa Lampanelli isi pot gasi oricand alinarea in poantele lu Mencia, iar maseuzele care-o adora pe Sarah Silverman ar putea sa-i linga picioarele de fiecare data cand zice “cum”.

alea de viseaza sa-i dea mail cu propuneri rushinoase, sa se linisteasca: omu e insurat cu una, amy, si poseda un copil, cu frumos nume de telenovela – lucas pablo.

in zilele ploioase, cand iti curg cumparaturile din pungile rupte, cateva vorbe de duh marca mencia sunt indicate in loc de extraveral:

spicuim:

– to the front, bitches, to the front…

– despre Osama si despre de ce iubesc extraterestrii america

– despre Dumnezeu si alte cele…

– we will cum because we focus…

-ceva mai mult