de base

3
24
views

lumea pe net depre base:

south eastern europe times

reuters india

guardian unlimited

world peace herald

canada.com

forbes

euronews.net

bbc news

cnn

etc

http://news.google.com/news?hl=en&ned=us&ie=UTF-8&ncl=1115308269

ambasada congo luata cu asalt. birourile isi prelungesc programul de acordare a vizelor.

zvonuri sms-uri si msnger hoaxing style stuff de dimineatza ….

curge afisarile, creste traficu, comentariile sporeste…

m-am abtinut de la politicisme deoarece nu ma incanta subiectu. nu sunt george clooney s zic ca nu ma cuplez cu cineva doar pt ca nu stie cine e donald rumsfeld, dar sa nu stie ca traieste intr-o tara in care un presedinte s-a pripit sa spuna ca demisioneaza daca va fi suspendat… inadmisibil. si-a pregatit drumul pt alegerile din iulie, cu riscu de a-i lasa pe muflonii opozanti sa isi faca de cap? e in precampanie? studentii din anu 1 isi kinuie capul cu spetza asta de constitutional…

au picat pe rand realitatea.net, antena3.ro, hotnews.ro care s-au intrecut sa dea stirea suspendarii lui basescu cu un suprinzator nr de voturi. jurnalistele mesteca fara oprire biscuiti dietetici, lumea scuipa seminte la universitate, sub conducerea lu dumitru dinca. pe messenger circula o multime de mesaje de invitatzie la lupta impotriva politicienilor corupti. ioana basescu s-a dus si ea la universitate. se aduna amazoanele.

campania electorala incepe peste doua luni zice taricean. cam grabita afirmatie.

la universitate se face miting. cineva face o gluma tampita: unde sunt minerii si tot el raspunde k minerii sunt in parlament…

pana una alta vacaroiu nu interimeaza inca romania catre vara, ca se asteapta avizu curtii constitutionale. hienele trandafirii isi ascut ghearele sa dea mai bine la jugularele gnomilor portocalii. si sa te tii fericire.

trandafirosii vor sa faca lege care sa-i interzica lu base sa candideze. je dislike base, but hate fesenist situieshons, sa zic in clar kestia, implicit opinez ca papusharii astora din urma trebuie “sa si-o ia la greu” peste 4 luni si “din toate partile”. am zis.

ps – daca stii cine e donald rumsfeld, da un semn sa te directionez la clooney, daca stii cine este cel mai enervat gandac roshu – indiciu – sotia posibil presedinta de cruse rosie – suna-ma……………..

pps. cele 100 de zile ale lui napoleon incepe?

Previous articlede new(s) dileme
Next articlede stefan party
SHARE