Barfelnicul Saptamanii

In care se arata ca:

    • Unul din cei mai sexy oameni de pe planeta, dupa spusele specialistilor in aspect din ziare, Johnny Depp isi tine jurnalul pe corp. Si-a scris amintirile pe piele, sub forma de tatuaje. Si cu ele succesul in inimile tuturor fanelor care ofteaza cand il vad in chip de pirat in paginile unei reviste pentru femei. Acum le da apa la moara: pentru ca nu si-a aratat pana acum toate tatuajele intr-un film, sa se faca Piratii din Caraibe 5: Nudul.
    • Sub titlul “Radu Mazare asa cum nu l-ati mai vazut”, gasim in ziare o poza cu Radu Mazare purtand sosete cu floricele. Pai de la Mazare chiar n-are ce sa ne mai surprinda in materie de moda. Daca scria ceva de genul Radu Mazare doneaza 90% din averea sa catre bugetul orasului Constanta, atunci soc si crestere de vanzari…

  • Pentru ca inca e criza si ziarele scriu orice, am citit ca sora Danielei Crudu a plecat dintr-un club constantean fara sa-si plateasca nota. O fi nimerit vreun barman care nu stie ca toate fetele care spun parola Mazare au totul din partea casei. Acu biata fata sufera ca a fost data la ziar si cine stie camd mai poate scoate capul intr-un club. Se revolta toate localurile de fite daca Ana Maria Crudu nu le mai ajuta vanzarile si-i platesc orele la psiholog.
  • Fosta doamna Borcea lanseaza maine o carte. Mihaela a scris cu mana ei si banii fostului sot cartea “Secretele unui corp perfect” in care vorbeste despre armonia dintre corp si spirit la nivel culinar. Daca ne scria ceva despre Secretelor investitorilor in fotbal. Volumul 1: Conturile., atunci ne-am fi dus in primul rand si-am fi luat si pentru prieteni. Asa, mancam o telina si gata armonia.
  • Devoratoarea de fotbalisti Ioana Popescu, aia care-si zice jurnalista, se ia de Andreea Raicu. Mai exact, urla ca vedeta i-ar fi copiat pozitia in care apare ea acum pe coperta revistei Viva de noiembrie. Ea nu-si mai aminteste ca a copiat de fapt zeci de vedete care si-au sprijinit capul pe barbie si latra degeaba in presa, s-o bage cineva in seama. Si daca prin absurd, Raicu ar fi copiat-o, de fapt ii arata cum se face treaba cu pozatu’ in asa fel incat sa fie sexi si sa vanda, nu scarbos ca sa ceara ceaiuri de stomac.