AMERICA’S GOT TALENT 2011: THE WINNER

1
60
views

Got Talent, format care aduna sute de milioane de telespectatori in 39 de tari, a avut anul acesta in SUA, la al 6-lea sezon, mai putina vizibilitate online decat m-as fi asteptat. Auditiile au fost deseori plictisitoare, Piers Morgan mi s-a parut obosit, Sharon Osbourne neinpirata si Howie Mandel plin de glume nesarate, iar show-urile live, desi stralucitoare, n-au mai reusit sa adune ulterior voturi serioase si pe YouTube.
Cele mai populare prestatii au fost cele ale tinerilor din Team iLuminate si ale adolescentei Anna Graceman (care n-a ajuns in finala), insa, castigatorul, in urma voturilor publicului, este Landau Eugene Murphy, un tanar de culoare (ma rog, 36 de ani) cu vocea lui Frank Sinatra si look a la Bob Dylan, care spune adio spalatoriei de masini in care lucra cand s-a inscris la concurs si spune “welcome, big life”… Ca de obicei, Got Talent sprijina concurentii al caror look nu tradeaza deloc puterea vocii. It’s the show.

Landau a concurat cu:
Team iLuminate

The Silhouettes

Poplyfe

Anna Graceman, 11 ani, o prezenta populara in blogurile americane, ar fi putut ajunge in finala, in locul celor de la Poplyfe. Dar sigur vom mai auzi de ea.