2011 si EUROVISION

0
41
views

In care se arata LA MULTI ANI tuturor. Sa fie un an bun si rodnic, senin si vesel, pe sistem bun financiar si mai ales pe sistem iubire. Maxime impliniri si prietenii trainice!

Romanii au sarbatorit care cum, dar, ca de obicei cu artificii si vise. Visul de schimbare a lumii i-a prins pe juratii concursului national Eurovision, care au dat in noaptea de REVELION un castigator: HOTEL FM. Piesa CHANGE se va auzi la Dusseldorf (Germania). Pe  10 si 12 mai sunt programate semifinalele Eurovision, iar pe 14 mai, marea finala. Nu ma da pe spate alegerea asta, nici vocea solistului David Bryan, dar ce sa-i faci, cica n-a prea fost din ce alege. A, sa nu uit, compozitorul a catsigat o masina (un BMW seria 3). Cert e ca spectacolul asta mi-a lasat un gust amar si mi-a diminuat masiv interesul fata de concursul asta pe care-l urmaresc  de mult vreme, just 4 fun. Succes, ce sa zic. Cam fara vlaga si cu juma de gura – sa aveti parte de un loc bun, baieti!

Castigatoarea de la televoting – si marea “pierzatoare”, in fata alesei juriului, a fost piesa Open Your Eyes. Pentru ca e mai bine sa visezi ca schimbi, decat sa deschizi ochii si sa vezi ingeri. Ceva e de genu? Weird shit.

Macar suna mai coerent decat piesa Albaniei, ma rog. Si mult mai ok decat Armenia, care-si trimite la inaintare vedeta momentului – pe Emmy, o tipesa care pe la noi n-ar fi facut multi purici. Sau.. cine stie, la cum se incurajeaza fundurile in loc de gatlejuri, ar fi ajuns celebra si pe sistem mioritic:)

Eu una mizez c-o sa ne intelegem mai bine anu asta. Hai LA MULTI ANI! Sa facem sa fie bine:)