de 2008, la inceput

3

A. – in care se arata salut catre cluj, caci acoloshik a trecut noaptea dintre ani.
remember dintre mucii care ma copleseshte si tusea cu care s-a molipsit si motanu isteric:

  • gazduita primitor de Camiblond si Babycipri care sunt f draguti atat separat cat mai ales impreuna.
  • tinut in brate cateva secunde pisica mimi, independenta si cuminte si pretioasa si lady la max. wish mine was the same.. adik asa atent si afectuos.
  • vizitat muzeul mallistic iulius, facut poza cu mazda rosie, conversat la inghetata cu Gia, shoppinguit in carturesti
  • pupat Bagi p obraz sub vasc, urat toate cele frumoase, probat peruca neagra a lu Sorana, ciocnit petrecut in janis cu bagi, sorana si pretinii lor simpatici. cica ei mai cunosc o persoana Mako decat ca de rasa masculina. nu am avut placerea. anyway, a cantat adreea v cu ceva trupa de roakeri haioshi. atata am apucat sa-i povestesc lu Cami dupa care m-am dedublat.
  • am descoperit ca andrei a este mai mic decat mine cu o luna. najpa. si io care imi venea sa-i zic nenea. si are un motan batran. care nu mai are loc de inca unul.
  • Sas este f tare. ca intotdeauna saritoare m-a suportat o noapte la vorba si mi-a pregatit paketel pe tren.

B. – in care se arata unghii frumoase prin grija lu camiBibi, vinovata si pt imbogatirea garderobei lu mako cu un ilicutz dragutz manufacturat de ea, alaturea de niste cumparaturi benefice de la o fabricutza din bucurestii noi. mako happy.

C. – http://symptoms.webmd.com/symptomchecker este site-ul meu preferat in aceasta perioada, caci zona mucoasa si flegmoasa si-a aplecat din nou atentia asupra mea in mod viral si cu putere.

D. nu intentionez sa scriu nicio carte despre hiro-chan, motanu primordial la casa mea, deoarece este rushinos cum imi starneste cele mai diverse reactii… gen: 1. impaienjenire de okishor si urlet dupa ce a venit victorios p covor cu o minge creata din fecale si nisip, pregatit pt o sesiune d joaca si incomodat de murdaria de sub coada. efecte: bataie cu ziaru, un facial fecalizant, un dush cald rasplatit cu urlete si zgarieturi, exilat la cutia cu gratii pana dupa curatenie. 2. iubire si adoratie cand doarme in pozitii gimnaste pe mine, langa mine si se mai trezeste sa ma pupe.

E. jupiter isi face culcush potrivit de unde sa aiba grija de mine in 2008. a zis pe antena 2. ramane de vazut. amoruri sublim implinite tuturor si toate cele dorite… La Multi Ani!