Dan Amariei @ Grolsch Residence (11 – 13 noiembrie)

  Creativitatea și neconvenționalul vă așteaptă în Grolsch Residence de pe strada strada Cuza Voda 92, cu o serie de activități inedite și oameni cool. Haideți în vizită să faceți cunoștință cu Dan Amariei, omul din spatele trupei Omul cu Șobolani.

  Dan Amariei are 39 de ani, este constănțean și a terminat Actoria. Este membru fondator al formației Omul Cu Șobolani, care va împlini curând 20 de ani — da, 20! Alături de colegii de trupă a scos 8 albume, peste 30 de clipuri și 100 de piese, care mai de care mai memorabile în istoria alternativului românesc.

  grolschresidence

  Între 11 și 13 noiembrie, haideți la povești alături de Dan și timp de trei zile puteți să vedeți cum stă treaba în culise. Dan vă va arăta ce înseamnă să înregistrezi o piesă în Grolsch Residence alături de AFO, MC și producător, cunoscut din colaborările cu Subcarpați și mai noul proiect Cred Că Sunt Extraterestru. Sesiunea de înregistrări va fi acompaniată de experimente vizuale cu AURAL EYE. Și dacă vreți să auziți câte ceva din viitorul album al băieților de la OCS, ei vă așteaptă în Grolsch Residence pentru o serie de înregistrări cu publicul pentru noul album.

  Ce mai găsiți în Grolsch Residence? Experimente de cianotipie, o tehnică de reproducere mai veche decât fotografia însăși, prin care negativele sunt imprimate pe diverse suporturi (hârtie, plastic, lemn, sticlă), expoziții foto,  vernisaje, instalații senzoriale, proiecții de film, povești de călătorie, live performences, concerte în sufragerie și multe altele.

  Nu ratați ultimele zile în care Grolsch Residence vă așteaptă cu provocări pline de creativitate. Trei zile în care neconvenționalul vă invită să savurați o bere în spatiul creativ din Cuza Vodă 92. Intrarea este libera.

   Programul celor trei zile poate fi găsită  pe site-ul Experimentalist.ro.