Banderas in ploaie

Sara Freder mi-a zis mie in astrograma de-o primesc spam pe adresa de personal.ro ca jupiter se jonctioneaza nush’cum cu nush’ce kestie care-mi aduce un inceput de vara cu posibilitatea bucuriei de-a cunoaste un leu celebru. Si ca e timpul cand tango in viata mea, yatayatayata.

Deci, am stat io si-am descifrat si as fi dispusa da platesc 7 usede pentru talismanu implinirii, ca sa vina leul celebru sa ma tango o secunda la guest desku de la tiff la cei 47 de ani ai lui… Si asta pt ca daca as da acatist cu prescura zilnic, vreme de 40 zile ar fi 60 roni, aproape triplu!!! Daca aleg un acatist de 40 zile la manastire costa 50 roni. Da daca stau sa meditez si ma pun pe RATB si ma duc la 4 biserici si dau de cate 10 zile la fiecare, ies la 40 roni, basca aghiasma, busuioc si anafura, de pus sub perna respectiv de luat dimineata pe stomacu gol in rugaciune personalizata: doamne vreau o secunda cu mariacimeacompania cuando dau eu mana cu el desperado din atame oh joy…, renunt la rugaciunea anterioara cu titus pullo pt un schimb de carti de vizita presate de podu palmei cu parfum de diavolo…

No, dk nu va prinseratzi de ce zisei kestiunea cu varsta, chiar ar fi posibil, caci leul de care zisei s-ar brodi sa fie Antonio Banderas. Filmu lui, Summer Rain/ El Camino de los Ingleses a fost selectat in competitia Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) de anul acesta, unde-o sa se lupte cu productii din Argentina, Chile, Serbia si Rusia.

Pentru cine n-a aflat inca, editia a6a TIFF-ului se va desfasura la Cluj, in perioada 1-10 iunie, si la Sibiu, intre 4 si 10 iunie. Unde mako va asteapta pe covoru roshu cu ritzipitza cu buburuze.