Cristina Grama prezintă: VISIONARY MIND, un proiect #Ultraviolet

Cum poţi să nu fii în trend, chiar dacă e în trend culoarea pe care o porţi? Cum poţi fi autentic şi trendy în acelaşi timp? Cristina Grama răspunde acestor întrebări cu o colecţie nouă.

Coloarea anului – ultra violet – e vedeta celui mai nou proiect de hair design realizat de Cristina Grama, director de creaţie Fason Salon şi autoarea primei enciclopedii de hair design din ţară. VISIONARY MIND are în centru culoarea care « ne ajută să ne extindem orizontul înţelegerii », culoare care « reprezintă de fapt o informaţie unică şi personală, aşa cum diferit este frumosul, la fel cum totul este relativ ».

#Ultraviolet este culoarea « dramatică şi vizionară, meditativă sau misterioasă, culoarea care inspiră sau intrigă, relaxează sau dinamizează », exprimând cel mai bine personalitatea purtătorului, în funcţie de hair styling, dispoziţie sau ocazie.

#Ultraviolet « dă senzația de cuprindere a eternității și a infinitului, stimulează cele mai înalte idealuri umane » şi, dincolo de spectrul vizibil, revelează intenţie şi atitudine, dispoziţie şi apetenţă pentru explorare, inovaţie, ştiinţă, comunicare, gândire vizionară.

Relaţia dintre VISIONARY MIND şi #Ultraviolet e simbiotică într-o nouă colecţie de hair design prin care Cristina Grama aminteşte că estetica exterioară trebuie să se armonizeze cu estetica interioară pentru a reda o imagine coerentă a personalităţii şi a persoanei.

«Trendul constă în exprimarea a ceea ce simţi, punând accent pe comunicarea autenticului, pentru a reuşi cu adevărat să îmbrăţişăm descoperirea noastră şi a celorlaţi, să înţelegem şi să îmbrăţişăm diversitatea, nu doar să vorbim despre aceste lucruri ca şi cum ar fi în afara noastră. », spune autoarea colecţiei.

Fotografiile realizate cu Samsung Galaxy S9 sunt disponibile pe INSTAGRAM FASON SALON

CONCEPT: Cristina Grama
HAIRDESIGN: Cristina Grama & Fason Salon – Nicoleta Cristina Popa, Robert Mustățea, Bogdan Marish Monalisa Cristache; MAKEUP: Mirela Vescan Make-up Academy | Mirela Vescan; MODELE: Alexandra Grama, Cosmina Grama, Irina Ignat, Ioana Adeline, Teodora Râşnoveanu; Foto: Christina Oné

SHARE