Cristi Dumitru, Adi Bobo și Andrei Ciobanu, protagoniștii episodului 4 din Comedy Club

În această toamnă, sezonul 3 din Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand up, este difuzat în exclusivitate la Comedy Central. Noul sezon cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, care pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu orele 22.00, și în reluare sâmbăta de la 22.30.

Cel de-al patrulea episod îl aduce pe scena Comedy Club pe Andrei Ciobanu, care povestește audienței despre cum se comportă oamenii atunci când sunt la începutul unei relații. Lui Andrei i se va alătura Adi Bobo cu un număr despre cum a devenit pasionat de stand up și primul lui show. Cristi Dumitru va înveseli audiența cu glume despre primul său zbor cu avionul.

În episodul anterior, Mane Voicu a vorbit despre despre modul în care se comportă femeile atunci când sunt însărcinate și despre cum arată nou născuții, în timp ce Unguru Bulan a urcat pe scenă cu un număr despre despre cum tatăl ei a împiedicat-o să se căsătorească, dar și despre tatuaje. Nelu Cortea a vorbit despre despre petrecerile de odinioară din Vama Veche și vechile telefoane mobile.

Promoul pentru episodul 4 poate fi vizionat aici.

Toate numerele de standup prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.