„CONFESIUNILE UNUI CRIMINAL ÎN SERIE” CONTINUĂ ÎN AUGUST, LA CBS REALITY

0
214
views

Din 5 august, pe postul CBS Reality emisiunea „Confesiunile unui criminal în serie” continuă, cu episoade din sezoanele 1 și 2 (în weekend, de la ora 22:00). Producția din 2017 este axată pe confesiuni reale ale unora dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din istorie, puse până acum sub lacăt, în secțiile de poliție din lumea largă. Un format original CBS Reality, „Confesiunile…” își propune să răspundă la întrebarea „Cum este să iei la întrebări un criminal în serie?” și poartă telespectatorii într-o călătorie în inima întunecată a camerelor de interogatoriu ale poliției.

Înregistrările audio originale, interviurile cu experții (ca David Wilson – Profesor de  Criminologie și Michael Brookes OBE – Profesor de  Psihologie Medico-Legală) și reconstituirile atent puse în scenă poartă privitorul într-o lume plină de demoni interiori, violență și victime nevinovate. Formatul continuă și în luna septembrie, pe postul de televiziune amintit. De la crimă, la mărturisire, în luna august, pe postul CBS Reality intrăm în universul unor criminali ca:

  • Robert Black.Scoțianul a fost condamnat de răpirea, violarea și uciderea a 4 fetițe de 5 – 11 ani, în anii ’80, în Marea Britanie (deși numărul real al victimelor este estimat la 8), după una dintre cele mai exhaustive investigații ale poliției din secolul XX, care a costat milioane de lire sterline. Black a crescut cu familii adoptive și prin orfelinate și a fost abuzat sexual în copilărie. Condamnat la închisoare pe viață, a murit în 2016, la 68 de ani, în urma unui atac de cord.
  • Aileen Wournos. Subiectul peliculei care i-a adus un Oscar actriței Charlize Theron („Monstru”, 2003), Aillen a împușcat mortal 7 bărbați în perioada 1989 – 1990, când lucra ca prostituată în Florida. Aceasta a fost executată, prin injecție letală, în 2002.
  • Ted Bundy.Theodore Robert Bundy a fost un ucigaș în serie și necrofil, care a atacat numeroase fete și femei în anii ’70. În total, a mărturisit 30 de crime comise în 7 state americane, timp de 4 ani. Carismaticul Bundy le câștiga încrederea abodându-le în locuri publice, se prefăcea rănit și le cerea ajutorul, apoi le răpea și le asalta sexual, înainte și după crimă (păstrând capetele unora dintre ele ca amintiri, în propriul apartament). Prins inițial în 1975, a evadat, a ucis din nou și a fost recapturat în ’78. Bundy a murit pe scaunul electric, în ianuarie 1989, la 42 de ani.