Concurs de scenarii de scurtmetraj: The Script Contest

  Asociaţia de Dezvoltare a Filmului Românesc, în parteneriat cu Castalia Productions, anunţă lansarea concursului de scenarii de scurtmetraj The Script Contest. Concursul îşi propune să descopere şi să premieze oamenii talentaţi, creativi, care dau dovadă de imaginaţie bogată şi totodata de curiozitate faţă de lumea filmului.

  The Script Contest s-a născut din dorinţa de a dezvolta comunitatea scenariştilor din România şi de a oferi, în acelaşi timp, o şansă tinerelor talente care nu s-au făcut, încă, remarcate.

  Aflat la prima editie, The Script Contest propune doua genrui de filme pentru acest an – comedie şi thriller, scenariile fiind asteptate pana la data de  20 noiembrie pe adresa oficiala de mail thescriptcontestro@gmail.com .
  Câștigătorii vor fi anunțati pe 23 Decembrie.

  Din juriu fac parte: – Ana Ularu, actrita – Iulia Rugina, regizor (Love Building / Alt Love Building / Sa mori de dragoste ranita) – Masimilliano Nardulli, selectioner la multiple festivaluri de film din Europa, printre care Timishort, Next Film, Biarritz – Florin Lazarescu, scriitor si scenarist (Aferim! / Trece si prin perete) – Laura Musat (producator , Castalia Productions).

  Pentru mai multe detalii despre concurs și reguli de înscriere, puteți vizita www.thescriptcontestro.com.