CONCURS: Câștigă o invitație dublă la „Harry Potter și Piatra Filozofală™ – în Concert”!

  UPDATE: CONCURS ÎNCHEIAT!

  Mihaela, Mirela, aștept datele voastre!

  Harry și prietenii săi te așteaptă pe 1 iunie la Sala Palatului! Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Harry Potter și Piatra Filozofală™ – în Concert pe care le pun la bătaie pentru fanii adevărați. Notează într-un comentariu mai jos (TAG) persoana cu care ai vrea să mergi la concertul – eveniment de pe 1 iunie, care te readuce în universul aventurilor lui Harry Potter și ale prietenilor săi. Și nu uita să dai share imaginii #harrypotterinconcert!

  Detalii eveniment: pagina oficială

  Validarea caștigătorilor va fi efectuată prin tragere la sorți (folosind platforma woobox.com) de către reprezentanții Organizatorului, în data de 11.05.2017.

  *Concursul se desfășoară și pe Facebook.

  Wise Trumpets anunță lansarea spectacolului Harry Potter și piatra filozofală™ – în concert pe 1 iunie, ora 19:00, ca parte a seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter. La concert va participa Orchestra Simfonică București, care va interpreta fiecare notă din coloana sonoră originală compusă de John Williams, sincronizându-se cu proiecția peliculei în HD, pe un ecran de 20 metri.

  La începutul acestui an, CineConcerts și Warner Bros. Consumer Products au lansat în turneu mondial seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter. Concertul cu muzica de film Harry Potter, care a avut premiera în iunie 2016, reprezintă o experiență magică din universul vrăjitorilor creat de J.K. Rowling. Turneul va include sute de reprezentații în peste 35 de țări, până în 2018.

  Parte dintr-un turneu mondial, Harry Potter și Piatra Filozofală™ – în Concert ajunge la București după o oprire în Danemarca, înainte de a pleca înapoi în Statele Unite.

  Biletele pot fi achiziționate de pe site-urile Eventim.ro, Bilete.ro, Myticket.ro, Iabilet.ro și de la casa de bilete a Sălii Palatului.