Concert live The Mono Jacks și AstroShow, evenimentele pe care nu le poți rata la Promenada Mall, pe 11 și 12 august

Seria de evenimente de la Promenada Mall continuă. SPOT the beats aduce un nou concert live susținut de The Mono Jacks pe 11 august, pe terasa Promenada Mall. Pentru iubitorii de privit stele și planete, pe 12 august are loc AstroShow – “Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant.”

Vara asta, vizitatorii Promenada Mall au parte de adevărate experiențe de petrecere a timpului liber! Pentru iubitorii de muzică bună,  SPOT the beats #PePromenada continuă cu The Mono Jacks, trupa de rock alternativ înființată în 2008 de către Doru Trăscău. Evenimentul are loc pe 11 august, de la 19:30, iar în deschidere va cânta Lunatic, formație cunoscută pentru piesele cu mesaje sociale.

Concertele nu se opresc aici. Pe 17 august, Șuie Paparude, una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, urcă pe scena Promenada Mall. Pe 1 septembrie are loc concertul Robin and the Backstabbers, cu un opening act susținut de Sloth Motion.

AstroShow #PePromenada – Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant

Pe 12 august, de la ora 19:30, are loc “Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant”. Profesorul Trăsnit și vânătorul de eclipse – Catalin Beldea vor fi prezenți pentru a îndruma pașii prin Univers, privind stelele și planetele gigant prin cel mai mare telescop portabil din București. Evenimentul are loc pe terasa de la nivelul 2 din Promenada Mall, iar intrarea este liberă. Mai multe detalii aici.

Cine nu poate ajunge acum, mai are încă o șansă de a admira stelele și planetele! Pe 8 septembrie, la Promenada Mall, vizitatorii pot lua parte la evenimentul “Călătorie în Sistemul Solar: Unde mergem în concediu?”.

Despre Promenada Mall

Cu un mix de branduri de renume internațional și o gamă bogată de restaurante și servicii, Promenada Mall pune la dispoziția clienților o experiență completă de shopping. Având un design modern în linie cu arhitectura urbană din zona de nord a capitalei, Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București, cu acces facil la mijloacele de transport public, într-una din cele mai moderne zone ale orașului.

Promenada Mall găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria Teilor, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburg, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA, FIT4U, The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare.

Terasa verde, de peste 4000 mp este o adevărată oază urbană, care invită vizitatorii la relaxare și oferă modalități variate de petrecere a timpului liber – proiecții de film, spectacole de teatru, concerte în aer liber și alte evenimente dedicate publicului. Restaurantul trickSHOT oferă mai mult decât experiențe culinare, cuprinzând și activități de petrecere a timpului liber –  biliard și bowling. Clienții au la dispoziție și Clubul de Health & Fitness World Class, ce oferă membrilor acces la facilități și echipamente premium.

Cei care preferă modalitățile de transport prietenoase cu mediul vor găsi la Promenada Tesla Superchargers din țară (nivelul -2) și alte stații de încărcare disponibile în parcarea subterană.

Promenada Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City.

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.