Concert God Is An Astronaut @ Fabrica

0
55
views

Sambata, 12 aprilie, in club Fabrica din Bucuresti, are loc cel de-al doilea eveniment marca Sabotage, noua platforma dedicata muzicii alternative. Poti sa-i vezi LIVE pe God is An Astronaut, una dintre cele mai bune trupe de rock instrumental din lume. Hurry, e aproape sold-out.

God Is An Astronaut_Sabotage

Accesul se face incepand cu ora 21:00. Programul incepe la ora 22:00 cu Litera 1, un proiect experimental autohton de electronic rock. Trupa God Is An Astronaut urca pe scena la ora 23:00.

*

Nu merg, ca n-am energie de ascultat instrumentale sau de socializat pe ele, dar merita, ca suna bine-bine.

*
Ultimele bilete in pre-sale (la pretul de 35 lei) se mai gasesc intr-un numar limitat in reteaua Diverta, la Corner Shop (Intrarea Sibioara nr.1) si Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12). 75 de bilete vor putea fi achizitionate si in seara evenimentului, de la intrarea in club Fabrica, la pretul de 40 lei.

SABOTAGE este o noua “punte de legatura” intre diferite genuri de muzica precum punk si hardcore, ska si reggae rock, hip-hop sau metal, evenimentele organizate sub aceasta platforma devenind puncte de intalnire pentru fanii acestor stiluri: rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri, rebeli si nonconformisti.
SABOTAGE raspunde astfel nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si asupra artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.