Close-up Federico Fellini la TIFF 2020

  Celebrăm 100 de ani de Federico Fellini, printr-o retrospectivă cu 8 dintre filmele sale, unele restaurate digital: I Vitelloni, La Dolce Vita, 8 ½, Giulietta degli spiriti, Roma, Amarcord, E la nave va, La voce della luna.

  Gala de deschidere cu La Belle Époque, o comedie franceză cu Daniel Auteuil, Guillaume Canet și Fanny Ardant, e sold out după o zi. Dacă normele de siguranță ne vor permite, vom suplimenta numărul de locuri
  Ne vedem pe 31 iulie, în Piața Unirii Open Air din Cluj-Napoca!

  Delete History la final. Comedia care va închide festivalul pe 9 august surprinde efectele bulversante ale digitalizării asupra celor trecuți de vârsta a doua. E regizată de Benoît Delépine și Gustave Kervern, favoriți ai publicului la TIFF în trecut, cu Aaltra, pe care îl găsiți pe unlimited.tiff.ro.

  Numărul locurilor la proiecțiile TIFF va fi limitat, respectând astfel condițiile impuse de autorități pentru evenimentele în aer liber. Ia-ți unul dintre cardurile #TIFF2020 pentru un festival fără grija biletelor, între 31 iulie și 9 august. Ai 48 de ore să-ți asiguri locul la filme înaintea tuturor și acces la evenimente speciale.
  Le găsești aici: tiff.eventbook.ro

  SHARE