Christina Gramma lansează linia vestimentară UNA – Haine vii

  Christina Gramma, hair designer* și consultant total look, debutează în modă cu linia vestimentară UNA, împreună cu Alexandra Grama, studentă la Universitatea Națională de Arte București.

  Evenimentul va avea loc pe 29 mai la Sala Radio, după concertul concertul Unspoken (ce începe la ora 19.00) – fusion simfonic cu elemente de jazz, muzică clasică, rock și folclor – susținut de Sebastian Burneci alături de Orchestra de Cameră Radio dirijată de Simona Strungaru și invitații serii: pianistul George Natsis, contrabasistul Adrian Flautistu, bateristul Vlad Popescu, saxofonistul Cristian Soleanu, solista Irina Sârbu, flautistul Cezar Cazanoi, chitaristul Nicu Patoi și percuționistul Ghassan Bouz.

  În foaierul Casei Radio, de la ora 20:30, Christina și Alexandra Gramma prezintă un concept inedit, inspirat din relația pe care o avem cu natura și construit în spiritul protejării planetei.

  „UNA este planeta pe care locuim, UNA este natura cu munții, apele, pădurile, câmpiile și vietățile sale, UNA este viața cu aerul, soarele, luna și stelele, lumina și întunericul. Pentru că e la fel de important să celebrăm tot ce avem în comun, iar Pământul ne susține pe toți, mi-am dorit să exprim într-o linie vestimentară, la care am lucrat împreună cu fiica mea, Alexandra, faptul că suntem UNA cu această planetă fabuloasă și că trebuie să avem grijă de ea. De aceea, proiectul are o linie directoare: HAINE VII, iar toate materialele folosite sunt naturale. Destinată exclusiv femeilor, colecția din această seară, poartă un mesaj simplu și un îndemn important pentru mine: poartă cât mai puține haine sintetice, utilizează cât mai puțin plastic, coolectează selectiv și reciclează, astfel încât spațiul în care trăiești astăzi să fie cea mai frumoasă, curată și sănătoasă moștenire pentru generațiile viitoare”, a declarat Christina.

  După lansarea primei enciclopedii de hair design din România – ARTE ÎMPLETITE ÎN PĂR, dedicată atât profesioniştilor din domeniu, cât și publicului interesat să descopere interacţiunea coafurii cu toate zonele artei –  Christina Gramma, creative director FASON, a lansat colecții speciale ca PLACEBO, ÎNTRE LUMI sau ULTRAVIOLET, punând accentul pe valorile care ne definesc și ne pot uni: inventivitatea, creativitatea, curiozitatea, prietenia, bucuria de face lucruri minunate și unice împreună.

  Lina vestimentară UNA e construită din HAINE VII realizate din materiale naturale, biodegradabile, într-un stil creativ, versatil, deconstructivist, pentru orice ocazie.

  FOLLOW UNA

  Pagina de Instagram a colectiei – https://www.instagram.com/una.straievii/
  Detalii despre concertul Unspoken: https://www.facebook.com/events/2034024246899383/
  Pagina de Facebook Fason Salonhttps://www.facebook.com/fasonsalon/
  Pagina de Facebook Cristina Gramahttps://www.facebook.com/grama.cristina
  INSTAGRAM FASON SALONhttps://www.instagram.com/salon.fason/
  Canalul de YouTube Fason Salon – goo.gl/BQPnro  

  Lansarea are loc într-o atmosferă prietenoasă, cu muzică de calitate și degustare de vin –  lansarea ediției limitate Gramofon Wine Unspoken.

  În ultimii 6 ani, Cristina a lansat nenumărate colecții de hair design (printre care „Între lumi”, „Ultraviolet”, „Placebo”, „Organic Experience”, „J’adore Brâncuși”, „Transilvania Mon Amour”, „Romania Underground”, „Ecouri Brâncovenești”, „Echilibru”, „Praf”, „Abstract”, „Tinereţe fără batrânețe”, „Identity & Evolution”), a câștigat numeroase premii, a lansat DVD-uri profesionale și s-a bucurat de succes cu edițiile în română și engleză ale enciclopediei de hair design ARTE ÎMPLETITE ÎN PĂR. La finalul anului 2018, Christina a lansat proiectul #StyleExplorers – inițiativă de revitalizare a tradițiilor, pornind prin Țara Oașului, acolo unde împletitul părului este o adevărată ARTĂ, și descoperind personaje care mai de care mai interesante și pline de farmec.