„Cărti deschise pentru minti deschise” a X-a editie a campaniei naţionale „Te asteptăm în librărie!”

  De-a lungul celor zece editii derulate până în prezent,  campania Te așteptăm în librărie a pornit de la ideea repozitionării acestui centru cultural (librăria) ca un element activ în viata omului contemporan, încercând să evidentieze rolul librarului ca formator de opinie si mediator cultural între editură si cititor.

  În perioada 1 august – 1 noiembrie 2018, Editura Herald împreună cu librăriile partenere, îti oferă sansa să redescoperi importanta lecturii si modul în care cărtile îti pot influenta evolutia prin intermediul ideilor, conceptelor si teoriilor transmise de către cele mai importante personalităti ale istoriei, traditiilor si culturii universale.

  „Cărti deschise pentru minti deschise” este invitatia noastră pentru a considera lectura ca un instrument de învătare, o sursă inepuizabilă de idei, inspiratie si intelepciune. Pentru că suntem împreună în căutarea celor mai relevante răspunsuri la întrebările fundamentale, am adus pe rafturile librăriilor o colectie de 30 de lucrări inovatoare, care pot deschide în mintea ta noi perspective ale gândirii.

  Descoperă acum doar în librării, reducerea de 20% aplicată la titluri precum Spovedanie (Autobiografia) de Lev Tolstoi, Religie si stiintă de Bertrand Russell, Marea Trezire de Bodhidharma, Totem si tabu de Sigmund Freud, Eliberarea de cunoscut de Jiddu Krishnamurti, Pasi pe Cale de Inayat Khan, Cartea celor cinci cercuri (Go Rin no Shō) de Miyamoto Musashi, Duh si Contemplatie de Alan Watts.

  Fie că esti în căutarea celor mai importante răspunsuri în paginile cărtilor noastre, fie vrei să petreci o oră de liniste departe de cotidian, nu uita că în libărie poti găsi surse sigure şi valoroase de cunoastere care te pun în acord cu tine însuti si te ajută să întelegi mai bine lumea din jurul tău.

  Te asteptăm în librărie!