carne tocata. bicoz ai ixist

0

In care se arata ca Tanti mi-a zis ca asteapta la telefon pana ma duc s vorbesc cu o vecina s-o rog in numele ei s imi imprumute o cartela sa intru in bloc, dk are in plus. care vecina nu era, da tocmai venea baiatu ei cu accent turcesc, f. politicos domnul. mi-a oferit d bogdaproste d sufletu lu tata lui un paket d carne tocata. k nici el n-are cartela. si s-o rog pe tanti s faca si pt el, k el e mereu l munk. spus suav k nu stiu gati carne tocata. mi-a zis k atunci imi aduce gatit.

M-am intors cam uimita asha la tanti in telefon sa-i relatez si-am mai tras o serie de asivanghelistici si-am hotarat sa scriu un mesaj de goodwill pe un a4 lanscape color, printat in 5 exemplare de lipit dimineata in locuri vizibile pt retarzii incuiecioshi.

Acu 5 min batu la usha vecinu cu accentu, care nu stiu dk am zis, dar nu jtiu cum il kiama, ekipament alb, punga in mana, salut si pofta buna. gasii o lipie enorma si o gramada de un fel de kiftelute picantzele aburinde. incropii o shaorma d nervozitate k a luat iar steaua bataie. care nu sunt stelista. deci, kkt, ar trebui s am grija la colesterol.