CÂINELE, ADEVĂRATUL MEU PRIETEN 2 , în cinema din 21 iunie

  Unele prietenii durează mai mult de o viaţă. Acesta este și cazul filmului ,, Câinele, adevăratul meu prieten 2” continuarea succesului internațional care și-a adjudecat inimile a milioane de spectatori, o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin și alături de cei dragi ajunge în locuri surprizatoare.

  Bailey (dublat de Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la fermă ,,băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă partenera de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singură problema e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului sau Ethan că o va găși si proteja pe CJ cu orice preț.

  Cu toate că aventurile lui Bailey prin multiple vieți au stat sub semnul iubirii, prieteniei și devotamentului, de această dată îl vedem cum experimentează alături de cei dragi lui bucuria și decepția, muzică și bucuria, precum și câteva smotoceli pe cinste, numai în noul film ,,Câinele, adevăratul meu prieten 2”, care va fi distribuit de Vertical Entertainment din 21 iunie, pe marile ecrane.

  Titlul original: A Dog’s Journey

  Titlul in limba romana: Câinele, adevăratul meu prieten 2

  Gen: Aventura, Familie

  Regia: Gail Mancuso

  Scenariul: W. Bruce, Cathryn Michon, Maya Forbes, Wally Wolodarsky

  Producători: Gavin Polone

  Distribuţia: Marg Helgenberger, Betty Gilpin, Henry Lau, Kathryn Prescott, Dennis Quaid, Josh Gad

  Casa de producţie: Universal Pictures

  Limba: Română

  Lansare în România: 21.06.2019