Buruiana Dominicana si Braileanca valceana

JURNAL MONDEN 12 MARTIE 2012:

1
Sanziana Buruiana se duce in Republica Dominicana. Ne lipseste de prezenta ei cateva zile. Noi ne bucuram ca face loc altor mondenitati, ea se bucura ca face loc pe deget unui inel de logodna de la iubitul ei de 22 de ani cu care abia asteapta sa faca tot felul de lucruri romantice in pustietate. Pana da de un mall, desigur.

2
Katy Perry se pupa cu cel mai bogat si sexy manechin tanar din Franta, Baptiste Giabiconi. Sa nu ne mire daca-l va baga in clipurile ei viitoare, baiatul ii arata acum cat e de muzical in toate locurile.

3
Sexy Braileanca, pe numele ei real Florina Mihaila, a dansat goala intr-un club din Valcea. S-a obisnuit cu dosarele penale pentru expunere nuda in locuri intesate de minori. Dar daca nu stie alt mod de a-si cauta un iubit care s-o placa asa cum e…

4
Striperii de la Chippendales lauda frumusetea romancelor. Normal, dad oar romancele platesc de ani buni sa-i vada dezbracandu-se de mai multe ori in Sali neincalzite si dau bacsisuri grase, fix ca barbatii de la care se aleg cu bucurii financiare de 8 martie.

5.
Anamaria Prodan-Reghecampf se lauda ca e vecina cu printul Paul de Romania. A dat o gramada de bani sa-si renoveze vila din Bucuresti si acum e fericita in cele sase dormitoare. Dar cea mai mare bucurie a ei pare aceea ca are de unde imprumuta sare regala cand ramane fara resurse culinare.

6
Marguerita de la Clejani a spus lumii ca asculta “muzică bună, adică cine cântă bine”, ain timp ce fratele ei Fulgi e “pe muzica electronica”. Sa ne asteptam in curand la un ambul de familie dubstep lautaresc si la anul la o propunere pentru Eurovision, marca Clejani? Atunci sa-l auzim pe Viziru plangand de ciuda…

7
Simona Trasca a ajuns la spital in weekend, dupa o cadere nervoasa, prietenle ei fiind ingrijorate ca a vrut sa se sinucida. Nu i-o fi iesit bine miscarile de dans pe care trebuia sa le execute, si-o fi zis ca, decat sa se faca de ras, mai bine isi asigura un loc in ziar lipsind de la show, si internandu-se in spital. Sa impresioneze un suflet sensibil, sa o ajute un domn inimos si pe ea sa mearga pe calea cea buna a celebritatii.

8
Ioana Popescu se plange ca e haruita de fostul ei iubit, un italian care nu-i da pace si nici nu-i da inapoi motocicleta. Pai daca are probleme, de ce nu-l suna pe Leo de la Strehaia, ca la fotbalisti nu mare are noroc de multa vreme…