Bruno Mars dansand la Super Bowl, Charlize Theron logodita

bruno mars

Energice mai sunt clipurile fanilor lui Bruno Mars. Artistul a dat tonul unui super trend pe net dupa ce a adansat de mama focului in timpul pauzei de la mijlocul celebrei finale fotbalistice Super Bowl. Miscarile lui Bruno Mars pe piesele “Treasure”, “Locked Out of Heaven” si “Just The Way You Are” sunt imitate de milioane de tineri din intreaga lume care posteaza clipuri cu nemiluita. Il felicitam pentru coregrafia inspirata si il asteptam si in juriul unui concurs de dans, sa fie nebunie!

#

Felicitari merita si senzationalele Britney Spears si Lady Gaga care s-au pozat impreuna. Fanii celor doua dive au  sarit cu milioane de laude pe internet. Britney arata extraordinar, iar Gaga pare extreme de fericita sa se afle in compania ei. Cine, stie, poate urmeaza o super colaborare. Asa ca nu ne ramane decat s-o asteptam cu maxim interes.

#

Vestea sezonului se refera, insa, la Charlize Theron si Sean Penn. Umbla vorba ca isi vor anunta curand logodna.
“Sean a avut o viaţă agitată, uneori a fost chiar în pragul autodistrugerii. Alături de Charlize şi-a găsit în sfârşit pacea. Ea nu se simte intimidata de el, dimpotriva.”, a spus un prieten al actorului din Milk. Actrita de origine sud Africana, numita de mai multe ori cea mai sex femeie din lume, are un copil, Jackson, pe care l-a adoptat in 2012, si isi doreste sa-si extinda familia. Sean Penn are doi copii cu Robin Wright, insa, e pregatit sa-l adopte, la randul lui pe Jackson, sustin surse din anturajul celor doi. Sa le tinem pumnii pentru decizii inspirate si maxim noroc.

Ceea ce va doresc si voua!