Britney Spears e din nou liberă și disponibilă

0
23
views
Singer Britney Spears arrives at the world premiere of "The Smurfs 2" at the Regency Village Theatre on Sunday, July 28, 2013 in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Britney Spears e din nou liberă și disponibilă. Tabloidele susţin relaţia ei cu Charlie Ebersol e pe butuci, după 8 luni de paradis. Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani a şters toate pozele cu el pe Instagram, dar nu  alte indicii despre o nouă despărţire.
În schimb Charlie a postat un clip cu un cățel și mesajul următor: “We are nothing if we are not a collection of the scars, tattoos, and smiles of a life well lived. I wish for you today, that you find great joy in the joy you spark in others. If nothing else, I hope you’re happy just in knowing that you made me happy. It is never lost on me the love with which I have been blessed. For that, I aim to live up to Colossians 3:12” (Us Magazine)

De ce ne interesează?
Britney e o săgetătoare crescută-n Louisiana și a fost mereu mega tare. La 33 de ani a adunat câteva căsnicii și relații eșuate, scandaluri (dar nu din cauze de drogangeală), mega hituri și mulți bani din vânzările de albume, turnee și concertele din Las Vegas. O imită multă lume și va avea mereu un loc cald și sus în PopCult (eu o pun pe lângă Buffy, spaima vampirilor).
Și dacă nu vă place de ea, asta e. Dar o să vă bântuie, vă zic (mai ales dacă vp uitați la show-uri de talente unde în fiecare an vine cineva cu un cover decent după „Toxic”).

A, și a lansat acu câteva zile un bunicel cover după Tom’s Diner, făcut cu Giorgio Moroder, despre care-a scris Mărculescu aici.