Britney Spears e din nou liberă și disponibilă

Singer Britney Spears arrives at the world premiere of "The Smurfs 2" at the Regency Village Theatre on Sunday, July 28, 2013 in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Britney Spears e din nou liberă și disponibilă. Tabloidele susţin relaţia ei cu Charlie Ebersol e pe butuci, după 8 luni de paradis. Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani a şters toate pozele cu el pe Instagram, dar nu  alte indicii despre o nouă despărţire.
În schimb Charlie a postat un clip cu un cățel și mesajul următor: “We are nothing if we are not a collection of the scars, tattoos, and smiles of a life well lived. I wish for you today, that you find great joy in the joy you spark in others. If nothing else, I hope you’re happy just in knowing that you made me happy. It is never lost on me the love with which I have been blessed. For that, I aim to live up to Colossians 3:12” (Us Magazine)

De ce ne interesează?
Britney e o săgetătoare crescută-n Louisiana și a fost mereu mega tare. La 33 de ani a adunat câteva căsnicii și relații eșuate, scandaluri (dar nu din cauze de drogangeală), mega hituri și mulți bani din vânzările de albume, turnee și concertele din Las Vegas. O imită multă lume și va avea mereu un loc cald și sus în PopCult (eu o pun pe lângă Buffy, spaima vampirilor).
Și dacă nu vă place de ea, asta e. Dar o să vă bântuie, vă zic (mai ales dacă vp uitați la show-uri de talente unde în fiecare an vine cineva cu un cover decent după „Toxic”).

A, și a lansat acu câteva zile un bunicel cover după Tom’s Diner, făcut cu Giorgio Moroder, despre care-a scris Mărculescu aici.