Brianna, printesa dintre jandarmi

JURNAL MONDEN 7 MARTIE 2012

1
Printesa Brianna Caradja a petrecut 3 ore la sectia de politie dand declaratii, dupa ce a fost luata de jandarmi de la locul unui protest neautorizat. Ce nu face o printesa sa fie remarcata… Va zic eu: da cu stangul in dreptul. Avea mai mult succes daca suna cativa prieteni de pe la emisiuni, strangea lume, vorbea despre cauza pe care o sprijina, si eventual canta in direct. Rusine ca ne-a privat si de show, si de intelegerea profunda a problemelor cu care se confrunta.

brianna caradja retinuta

2
Ramona Badescu iese la rampa cu inca o marturisire soc: bea ceai de ghimbir. Pai daca isi intretine pielea cu ulei de masline si miere doar nu era sa spuna ca se hidrateaza in timpul unei raceli cu bauturi acidulate san e strice peisajul naturist.

3.
Anna Lesko s-a distrat de minune in Thailanda unde a filmat un clip la piesa GO CRAZY. Prima destinatie la care s-a oprit cu masina a fost un mall, ca doar nu era sa-si incarce bateriile la filarmonica sau sa-si caute inspiratia artistica la muzeu.

4.
Bruno Mars ne dezvaluie in sfarsit secretul frezei lui: un cocteil special din fructe de padure, margarina si chipsuri. Daca ar fi bun si impotriva transpiratiei scenice, I l-am recomanda si lui Gabi Cotabita.

5.
Simona Trasca alias Pamela de Romania se plange de certurile pe care le are cu noul ei iubit gelos. Probabil il tine inca aproape pentru inspiratie in declaratie sau incearca sa obtina si niste vanatai cu care sa mai atraga mila publica, daca nu merge cu muzica.

6.
Magda Ciumac revine in ziare cu un divort si o indragosteala. Se desparte de italianul cu care s-a combinat dupa episodul Tolea, si se arunca in bratele unui timisorean de care e mandra ca e cumintel. O fi o declaratie pentru Dan Diaconescu, s-o invite in studio in direct cu iubitul, fara sa-i fie teama ca va fi bagat iar intr-un tomberon.