Brangelina la BAFTA, Johnny Depp premiat pentru machiaj la L.A.

Antrenati mai sunt Angelina Jolie si Brad Pitt cand vine vorba de asortatul tinutelor pentru Covorul Rosu. Celebrul cuplu si-a facut aparitia la Premiile Academiei Britanice de Film si Televiziune in costume de la Yves Saint Laurent. Angelina a preferat sa poarte un costum la care a asortat o pereche de pantofi negri de lac in locul unei rochii diafane si a pasit vesela de mana cu iubitul ei, reusind sa intoarca toate privirile pe covorul rosu. Angelia Jolie l-a aplaudat fericita pe Brad Pitt in calitate de producator al peliculei “12 ani de sclavie” care-a castigat premiul BAFTA pentru cel mai bun film. Iar noi le aplaudam superba aparitie.
Si asta pentru ca ne-au dat impresia ca au depus mai putin effort pentru costumatie decat Oprah Winfrey care se plangea cu o ora inainte de ceremonie ca e cusuta efectiv in rochia de la Stella McCartney de doi stilisti. Ii uram si ei maxime audiente, dar mai ales multa inspiratie.

Angelina Jolie si Brad Pitt
#
Cel mai simpatic premiant al saptamanii este Johnny Depp. Celebrul actor in varsta de 50 de ani a primit premiul pentru MACHIAJ la gala Make-Up and Hair Stylists Guild Awards care a avut loc la Los Angeles. Rolurile din filme ca ‘Edward Scissorhands’, ‘Alice in Wonderland’, ‘Charlie and the Chocolate Factory’ si Piratii din Caraibe i-au adus aceasta distinctie din partea specialistilor in machiaj si coafura. La primirea premiului, actorul a spus ca e teribil de motionat, dar mai ales constient ca a facut o multime de lucruri ridicole pentru care n-o sa-si ceara scuze si care-l fac sa se intrebe cum de mai primeste oferte. Ii raspundem noi: pentru ca e senzational si pentru ca, intr-adevar, a ascultat sfaturile make-up artistilor.

#
Cel mai sentimental star este, fara indoiala, Leonardo DiCaprio. Actorul a marturisit intr-un recent interviu ca si-a dorit sa fie actor pentru a vedea lumea si pentru a scapa de mediul apasator in care traia. “Am fost jefuit la 5 ani, aveam pe strada si prostituate si dealeri de droguri, era un cartier nesigur si asta m-a motivat sa fac ceva sa plec de acolo. N-am urmat cursuri de actorie in afara de cele din scoala generala si liceu, dar am avut noroc de tata. A cedat rugamintilor mele, dupa ce-a vazut ca-i imitam toti cunoscutii, si m-a dus la toto felul de auditii. Intr-o zi m-a dus pe un platou de filmare si mi-a zis: vrei sa vezi un actor adevarat? Uita-te la omul acela. Era vorba de Robert DeNiro. Cel alaturi de care am avut onoarea sa joc in primul meu film important – “This Boy’s Life.”. A povestit Di Caprio. Ii uram la cat mai multe filme impreuna cu idolul lui si maxim success la Oscar. Dar mai ales, noroc si voie buna.

Ceea ce va doresc si voua!