Big Bad Bass Vol. 2 – Gojira & Planet H

Ca să mă conectez la energia primoridală, am fost  anul trecut, în ajun de sărbători, la Kulturhaus, unde s-au unduit cerul și pământul sub bagheta numiților Gojira și Planet H.

În curând, „The BIG BAD BASS is coming to get you, guys!” Adică oamenii repetă experiența, în același loc, dar cu alt set demențial pe 26 ianuarie. După o oră eu am fost lac de sudoare, că am exorcizat prin dans fără de oprire toată lipsa de ieșire a anului trecut. Tinerețe multă, energie cel puțin până la Pluto și înapoi, planuri de combinare la cartela de metrou spre dimineață, și mai ales atmosfera guvernată magistral de la butoane de maeștrii Gojira și Planet H, au completat tabloul perfect 🙂 Așa că recomand din suflet de copil rebel evenimentul ăsta, spre mazimă distracție. Intrarea liberă.

Gojira și Planet H vor lansa curând la Roton și un album de debut ce va conține, alături de piesele realizate împreună cu BUG Mafia, Delia, Doc, Deliric, Kazi Ploae, Freakadadisk, ALAN&KEPA, Robin sau Kluster și mai multe piese noi.

Acum vine recomandare de la colegul Gojira, ce SIGUR se va auzi la event 🙂