Bârfiții zilei: Mia Farrow adulteră, Sinead O’Connor justițiară, Hugh Jakman fidel

Buna dimineata si buna sa va fie inima

*
mia si woodyLa mijloc de saptamana toata lumea e nebuna. Super celebra si talentata actrita Mia Farrow a recunoscut in fata intregii lumii ca nu e sigura daca Ronan, fiul ei cu Woody Allen, nu e de fapt conceput cu Frank Sinatra, fostul ei sot.

Chiar daca Mia si Frank au fost impreuna doar 2 ani, din 1966 pana in 1968, ea zice ca nu s-au despartit niciodata. Chiar daca ea a fost casatorita cu Woody Allen (foto) din 80 pana in 92, si au un fiu impreuna, nascut in 97, Frank a fost mereu in inima ei, si se pare ca nu doar acolo. Important e ca Ronan, baiatul de 25 de ani in chestiune, de profesie journalist, are simtul umorului, si a scris pe Twitter ca pana la urma toti suntem intr-un fel sau altul copiii lui Frank Sinatra. Da, dar noi poate-i mostenim talentul, nu si averea…

*

Banii sunt principala problema in muzica, spune cantautoarea britanica Sinead O’Connor, care i-a adresat in acest sens o scrisoarea mai tinerei college de breasla Miley Cyrus.  Aceasta din urma a spus ca s-a inspirat pentru clipul ei nou Wreking Ball din iconicul Nothing Compares 2 You, insa Sinead O Connor n-a parut flatata, si i-a transmis urmatorul mesaj.

“Pe termen lung nu vei avea decat de suferit daca te lasi exploatata. Nu e deloc flatant si nu reprezinta vreo declaratie de putere nici pentru nici si nici pentru alte fete de varsta ta mesajul ca esti pretuita mai mult pentru sex appeal decat pentru talentul tau, care este evident. Industria muzicala nu da doi bani pe tine, dar nici pe mine. Te vor prostitua pana cand te istovesc sit e vor face sa crezi ca asta ai vrut. Niciunuia din cei care te admira sau sulfa cu aur peste tine nu-I pasa de tine, nu te amagi”. Nici toate mamele din lume n-o putea spune mai bine.

*

Apropo de bine, sa finalizam cu aplauze jurnalul monden. Sau cu o declaratie de dragoste pentru Hugh Jackman care nu pierde nicio ocazie sa spuna cat de mult isi iubeste nevasta si cat de bine se simte cu ea atat in pat, cat si in afara lui.
“Daca vreau sa am o seara norocoasa cu nevasta-mea, port un super costum, o duc intr-un bar anume, si vorbesc despre actiuni si obligatiuni. O dau gata”, glumeste actorul in varsta de 44 de ani despre nevasta lui cu 13 ani mai in varsta.
Motivul pentru care unul din cei mai doriti actori din lume e atat de recunoscator femeii cu care s-a casatorit in 1996 e faptul ca ea l-a ales in defavoarea marelui Mick Jagger.
I-a multumit si atunci cand era un necunoscut, a facut-o si azi, cand e celebru, bogat si premiat cu Oscar, dar important e ca o face in fiecare luna in revistele pentru femei, sa tina sus mitul printului sarac si speranta in relatii de-astea de bun simt.

Pana maine dimineata, nu uitati, fiti calmi si pupi pupi.