Bârfiții zilei: Carrie Underwood actriță, Prințul William povestitor, David Beckham fițos

barfitii zilei

 

Carrie Underwood  îi va spune Da în față altarului pe NBC arăƒtosului Stephen Moyer, pe care îl iubim de la debutul serialului True Blood încoace. Sperăm să apucăm să vedem și noi înregistrarea acestui spectacol, nu de alta, dar au trecut mai mult de 50 de ani de când o rețea de televiziune s-a înhămat la un astfel de proiect muzical. În viața reală, Carrie i-a spus DA sportivului Mike Fisher.

*

Îl aplaudăm pe prințul William pentru calitățile de povestitor. Cel mai iubit membru al casei regale britanice a participat la inaugurarea unei biblioteci și a citit povești unui grup de preșcolari. Le-a răspus apoi acestora unui tir de întrebări personale, spre deliciul presei.  Astfel am aflat cu toții că William și Kate își împart rolurile de povestitori în față micuțului George, care e fascinat mai mult de pozele din cărți, decât de prestațiile lor, însă, nu adoarme fără ei.  Dacă ar scoate și un album de cântece de leagăn, ar deveni cea mai iubită figură regală de pe mapamond…

 

*

Îl admirăm și pe David Beckham care visează să fie eroul unui film. Prezent la premieră filmului Class of 92 care spune povestea unor sportivi celebri de la Manchester United, Beckham a spus că și-ar dori să mai apăra într-un film. Nu într-un documentar, că asta s-a întâmplat de două ori. Ci într-un film despre el, în care rolul lui să fie intepretat de un actor celebru și frumos. Primii 3 pe lista favoriților sunt Brad Pitt, Leonardo [Dicaprio] sau Bradley Cooper. Nu rămâne decât să se încumete cineva să facă filmul asta, că Beckham îl va învața gratis să joace fotbal pe cel care va avea curajul să-l joace pe el.
Cine știe, poate așa prinde și Victoria Beckham ocazia de a-și arată toate hainele din colecția ei într-un film…