Avanpremieră la Teatrul În Culise: Falling – spre ce ne îndreptăm fără iubire?

0
64
views

Teatrul În Culise continuă să-și îmbogățească repertoriul și vă invită duminică, 1 martie, ora 20:00, la avanpremiera spectacolului Falling. Regizat de Adam S. Q. David, spectacolul spune povestea a doi tineri care nu mai văd luminița de la capătul tunelului și s-au hotărât să încheie orice socoteală cu viața.

Tehnologia înseamnă evoluție, dar dincolo de toate avantajele aduse de aceasta se ascunde și un adevăr primejdios –  faptul că trăim din ce în ce mai singuri, într-o lume din ce în ce mai aglomerată. Iar de la singurătate la depresie e o linie foarte subțire. Poți alege să te scufunzi singur, până la sinucidere, sau poți alege să te prinzi de mâna altcuiva.

Generația ”internet” este acaparată de astfel de simptome: cu mâinile mereu lipite de ecrane touch-screen, mai inteligenți ca niciodată, dar mai singuri decât v-ați putea imagina vreodată. Iar când doi tineri la fel de tulburați se întâlnesc, căderea e aproape sigură. Însă cei doi actori tineri şi frumoşi din distribuție, Georgiana Ionescu şi Alexandru Horghidan, prezintă cu umor lupta unei generații pentru viață. Dacă iubirea îi face pe oamenii normali să o ia razna, tot ea îi face pe oamenii care sunt razna să reintre în normalitate.

Spectacolul este o adaptare a piesei Norway.Today, de Igor Bauersima, un adevărat hit teatral al secolului 21, textul fiind tradus în 25 de limbi şi jucat pe toate scenele europene de peste 200 de ori. Bauersima a câștigat premiul publicului în 2001 pentru cel mai bun dramaturg la Mühlheim Theater Days Festival și a fost desemnat cel mai bun dramaturg nou de Theatre Heute.

Mărțișorul nostru teatral este Falling, un spectacol actual și comic, care abordează un subiect extrem de serios și îți arată că sensul vieții există mai ales atunci când cineva apare ca să-i dea formă.

Teatrul În Culise se află acum în incinta Artist Cafe, pe strada Lipscani nr. 30. Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro sau mystage.ro, dar și din clădirea Diverta de pe Lipscani nr. 30. Mai multe detalii despre programul spectacolelor pe www.teatrulinculise.ro.