Apreciații zilei: Salma Hayek, Jada Pinkett Smith, Benedict Cumberbatch, Robert Downey Jr.

sursa: www.latimes.com
sursa: www.latimes.com

Salma Hayek a primit un premiu pentru activism la un eveniment din Beverly Hills. Celebra actrita de origine mexicana se simte inspirata de fiica ei in varsta de 7 ani, pe nume Valentina, si spune ca vrea sa-i ofere un exemplu, luptand pentru drepturile femeilor. Salma Hayek isi doreste ca fiica ei sa devina o femeie independenta si sa  fie mandra de propriile alegeri.

#
 Jada Pinkett Smith a impartasit lumii poze din dormitor. Actrita in varsta de 43 de ani a descoperit ca sotul ei, Will Smith, ii face poze cand doarme. Asa ca a postat cateva dintre acestea pe internet, spre bucuria fanilor. Jada si Will Smith sunt unul din cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind casatoriti din 1997.

#
Benedict Cumberbatch se insoara. Anuntul facut simplu intr-un ziar la rubrica dedicate a fot confirmat de actorul ce face furori cu rolul din serialul SHERLOCK.  Benedict Cumberbatchs-a logodit cu regizoarea si actrita britanica Sophie Hunter.

#
Robert Downey Jr. și soția lui, Susan, au anunțat bucuroși venirea pe lume a primei lor fetițe.  Starul seriei IRON MAN mai are doi copii – Exton, de doi ani și jumătate și Indio, în vârstă de 21 de ani.

Robert Downey Jr.  a primit recent distincția Stanley Kubrick Britannia Award pentru excelenta in Film, mulțumindu-i pe scenă soției sale pentru sprijin și încurajare.