Aplaudații zilei: Thalia, Christian Bale, Janet Jackson, Keira Knightley

thalia_hoy_01Thalía si-a prezentat la Ciudad de Mexico noul album, intitulat “Amore mío”, care contine 14 piese. Cântăreața de origine mexicană a declarat că se simte “mai liberă, fără tabuuri, senină și plină de pasiune”, scrie AGERPRES. Diva de 43 de ani a vorbit la lansare si despre importanța rețelelor de socializare pentru a se putea exprima liber și a trezi sentimente “pozitive” în rândul fanilor.

#

Christian Bale nu îl va mai interpreta pe Steve Jobs în filmul biografic regizat de Danny Boyle despre cofondatorul grupului Apple, decedat în 2011. Actorul britanic ar fi ajuns la concluzia că nu reprezenta cea mai bună alegere pentru acel scenariu”, chiar daca autorul acestuia, Aaron Sorkin, sustine contrariul.

#

Janet Jackson si-a facut aparitia pe covorul rosu la un eveniment care-a avut loc in Dubai. Sora regretatului Michal Jackson a fost tinta tuturor fotografilor care se ingramadeau sa-i surprinda tinuta si mai ales parul extreme de lung.

#

Keira Knightley a primit aprecieri din partea multor critici de film pentru prestatia sa din The Imitation Game, in care joaca alaturi de Benedict Cumberbatch.  Keira se bucur, insa, mai mult decat orice, chiar de prietenia puternica pe care-a legat-o cu actorul britanic.

SHARE