Actorii din Tudo au prins sălbatica și au arătat-o bucureștenilor

  Bucureștenii care s-au aflat ieri pe Magheru sau prin Centrul Vechi au pozat o scenă inedită: un grup de tineri târau după ei o cușcă, în care se afla o femeie. Reacțiile diverse au variat de la uimire, la entuziasm și indignare. Majoritatea tinerilor au recunoscut-o pe actrița și cântăreața Aylin Cadîr, care a fost transportată astfel de colegii ei de platou din filmul Tudo: Mihai Smarandache,  Oana Cârmaciu, Alec Secăreanu, Bogdan Dumitrescu și Salex Iatma.

  Acțiunea a făcut parte din campania de promovare a filmului Tudo, un thriller independent care va intra în cinematografe vineri, 13 mai.

  Tudo este poveste lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic rezident promițător dar căruia îi lipsește încrederea în sine şi în capa­cităţile lui de chirurg. Tânărul pleacă în secret în munţi pentru a da de urma unei fete (interpretată de Aylin Cadîr) despre care bănuiește că este rănită, de care ştie de la un pacient decedat. Speră că va fi în stare să o opereze şi să-i salveze viaţa, demonstrându-şi în felul acesta că este demn de o carieră în chirurgie.

  În expediţia sa, Tudor trebuie să suporte acuzaţiile şi nemulţumirile meschine ale iubitei, Ilona (Oana Cârmaciu), care îl găseşte în pădure şi insistă să rămână cu el, deşi este rugată să plece. Cei doi încep să aibă parte de întâlniri stranii și evenimente neprevăzute.

  Cred că, în acest context, cuvântul potrivit este altfel. Am făcut un altfel de film românesc, am crezut cu toții în povestea asta și am încercat să facem un altfel de promovare. În producția filmului Tudo ne-am lovit des de “nu se poate”, noi ne-am încăpățânat să arătăm că se poate. La fel și cu plimbarea de ieri. Când ne-a venit ideea, ni s-a spus că nu se poate. Că actorii nu vor dori să facă asta, că oamenii nu vor fi interesați. Actorii au crezut, la fel cum au crezut și în filmul acesta. Și sper ca românii să vină la cinema să vadă că se poate un altfel de film românesc.”, spune Iura Luncașu, regizorul filmului.

  Trailerul filmului Tudo îl puteți vedea aici:

  Tudo este un proiect independent, realizat cu doar 4000 de euro de o echipă restrânsă de oameni. Filmat în Mărginimea Sibiului, în Crinț, filmul este primul proiect independent semnat de regizorul Iura Luncașu. Alături de el în toată această aventură a fost Andrei Băltărețu, în dublă calitate: aceea de director de imagine și producător.

  Muzica filmului este semnată de Victor Panfilov și Adrian Despot, montajul – Roxana Mărăloiu-Tănase, efecte vizuale: Lorand Toth Vlad Ioachimescu, scenografie și costume: Cristi Marin, machiaj: Bianca Simion, scenariul: Iura Luncașu și Salex Iatma.

  F77E8983_1

  Din distribuția filmului fac parte: Mihai Smarandache, Aylin Cadîr, Oana Cârmaciu, Alec Secăreanu, Pavel Ulici, Bogdan Dumitrescu, Salex Iatma.

  Tudo va ajunge pe ecranele din România pe 13 mai și este distribuit de MovieProduction.