A apărut ediția de vară a revistei CINEMAP

  Noua ediție a revistei CINEMAP este acum pe piață!

  COMUNICAT: În format mare A4, cu 128 pagini, varianta trimestrială CINEMAP se distribuie contracost (19 lei) în rețelele Inmedio, Cărturești și Humanitas. Revista Cinemap  A4 are 4 ediții pe an, câte o ediție pe anotimp.

  La realizarea ediției de vară au colaborat Anca Yvette Grădinariu (scenarist și critic de film), Alin Ludu Dumbravă (critic de film), Cristian Mărculescu (blogger, critic de film) și Monica Felea (specialist PR, jurnalist).

  COPERTA SUMMER 2015

  Din sumarul ediției de vară amintim dosarul CANNES 2015 (care include și un Q&A despre festival cu Ada Solomon, Irina Margareta Nistor, Tudor Caranfil), prezentarea pe larg a filmelor verii:  Misiune Imposibilă, Terminator, Ant-Man, un interviu Corneliu Porumboiu despre Comoara, un articol despre filme inspirate din seriale,  OSC 2015 și multe alte surprize.

  Revista Cinemap ediția de vară este realizată de SC Afaceri Prospere SRL care editează și varianta lunară Cinemap (cu distribuție gratuită in cinematografe), revista Sunete (cu distribuție gratuită in cluburile din București) și face parte din grupul de firme care editează revistele gratuite gen city guide ZILE SI NOPTI.

  Cinemap este o platforma completă de cinema care cuprinde revista lunară gratuită Cinemap (distribuție in cinematografe), revista trimestriala Cinemap (contracost) și site-ul www.cinemap.ro.