Primul curs dedicat marketingului prin Facebook, la Institutul de Marketing iti aduce reducere 40% la înscrierea pentru ICEEfest 2016

  INVATA SA FACI MARKETING PRIN FACEBOOK! Institutul de Marketing şi reprezentantul oficial al Facebook în România, ThinkDigital, lansează primul curs dedicat marketingului prin Facebook, la Bucureşti, în luna martie a acestui an.
  Cursul este dedicat atât profesioniştilor de marketing, cât şi antreprenorilor sau celor care au nevoie să înţeleagă cum îi poate ajuta cea mai mare reţea socială din România să îşi crească afacerile şi să îşi sprijine organizaţiile să ţină legătură cu clienţii lor.
  CÂND: 3, 4, 10, 11 martie și costă 1200 de lei + TVA.
  Participanții vor avea reducere 40% la cumpărarea biletelor la ICEEfest 2016.

  Cursul este structurat în patru module, care se desfăşoară după amiază, tocmai pentru că participanţii să poată îmbină programul de training cu munca lor, şi pe parcursul a două săptămâni, tocmai pentru a avea timp să studieze suportul de curs şi să răspundă temelor şi provocărilor trainerilor. Noul program dedicat special marketingului prin Facebook este realizat printr-un parteneriat exclusiv între Institutul de Marketing şi ThinkDigital, reprezentant Facebook în România. Detalii despre curs regăsiţi în pagina specială de pe www.institutuldemarketing.ro.

  FORMULAR DE ÎNSCRIERE >>AICI

  “Am gândit cursul în aşa fel încât fiecare participant să plece acasă ştiind cum poate să facă o campanie pe Facebook. Îi vom ajuta, de asemenea, pe cei prezenţi să găsească soluţii punctuale pentru organizaţiile în care lucrează. Este un curs practic, că urmare, vom lucra cu laptopul în faţă, încercând să rezolvăm exact problemele cu care se confruntă. Ce fac acum? Ce pot să facă mai bine? Cum pot ajunge mai eficient la pieţele ţintă? Cum pot comunica mai relevant cu audienţele lor?” – spune Gabriela Bartic, Marketing Manager ThinkDigital şi trainer la Institutul de Marketing.

  Costuri: 350 LEI + TVA/ modul; 1200 LEI + TVA/ pachet complet, 4 module.
  Pachet special pentru cursanţii CIM: 1000 LEI.

  BENEFICII pentru absolvenţii cursului (4 module):
  • Reducere 40% la înscrierea pentru ICEEfest 2016.
  • Diplomă Institutul de Marketing & ThinkDigital.
  • Instrumente utile de lucru