4 nunți de pe 4 iulie

4 nunți de pe 4 iulie au bucurat internetul.

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit pe 4 iulie, vuiește presa, pe bune. Cei doi se iubesc din 2012, s-au logodit în 2014, și au o fetiță pe nume Wyatt. Au tot dat indicii că vor să facă o nebunie de 4 iulie, de aia au stat fotografii geană… dar la ceremonie au participat doar membrii familiei și cei mai apropiați prieteni, totțu zgârciți cu pozele.

mila-kunis-600

Vanessa Williams s-a căsătorit cu iubitul ei pe nume Jim Skrip. Actrița (52 de ani) care apare în prezent în serialul ROYAL PAINS a ales tot data de 4 iulie pentru ceremonia organizată în Buffalo, New York. Vanessa se declară fericită și împlinită alături de cel de-al treilea soţ, pe care l-a cunoscut în 2012 într-o excursie în Egipt.

vanessa

Billy Joel s-a căsătorit cu iubita lui Alexa Roderick. Cântăreţul în vârstă de 66 ani a vrut neapărat data de 4 iulie pentru acest eveniment. Nevasta lui, cu 33 de ani mai tânără, îi va dărui în curând ofetiţă. Billy Joel e mulțumit  a avut-o alături şi pe fiica din prima căsătorie, cântăreaţa Alexa Ray. E pregătit şi continue turneul şi va merge apoi în cea de-a patra luna de miere…

billy_joel_marries_alexis_roderick_09691200

Cornel Ilie s-a căsătorit pe 4 iulie cu iubita lui, Eliza, eveniment despre care a scris pe blogul personal un post emoționant, pentru care a primit o mulțime de felicitări.

„Sâmbătă, 4 iulie, 11.30 am. Atunci, împreună cu Eliza, am făcut un pas de oameni mari,bucurându-ne nişte copii. S-au spus doi de ‘Da!’ cu voce tare şi de alte multe ori dinpriviri. Ale noastre şi ale celor care ne-au fost aproape. Cuvântul ‘familie’ acum înseamnăFam ILIE’. Am fost discreţi şi suntem în continuare, aşa cum îmi place fiu cu viaţă mea personală. Lemulţumesc celor care ne-au scris ne felicite şi celor din presă care s-au interesat denuntănoastră. Am vrut fie o ceremonie şi o petrecere de zi, relaxate, cu foarte puţine dintre tradiţiileclasice. Mireasa nu a fost furată😉 Am vrut invitaţii noştri se joace, nu joace.”

cornel ilie