3 motive să vezi „Magic Mike XXL” din 17 iulie la cinema

Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez şi Gabriel Iglesias fas show în cinema. Îi vezi din 17 iulie în producţia Warner Bros. Pictures „Magic Mike XXL”, regizată de laureatul Premiului Emmy, Gregory Jacobs („Viaţa mea cu Liberace”), care a fost producător la „Magic Mike” precum şi la multe alte filme realizate în lunga colaborare cu Steve Soderbergh – cel care a regizat primul film și care acum a fost producător executiv.

MagicMike_70x100-Ro

Au trecut 3 ani de la premiera „Magic Mike”, iar frumoșii și haioșii de mai sus arată și mai bine. Mike nu mai e stripper nici el, tot de 3 ani. E împcat cu noua lui carieră și se bucură când face piese mobilier 🙂 Din când în când mai meditează pe bancă la sensul vieții 🙂 În cele din urmă acceptă să-i ajute pe colegii din trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa” și pregătește alături de ei un spectacol de senzație. Popasurile în Jacksonville și Savannah pentru completarea echipei, îi aduc aproape cunoștințe vechi dar și prieteni noi.

MMXXL-00658r

„Magic Mike XXL” îi mai are în distribuție pe Amber Heard („Jurnalul unui iubitor de rom”), Donald Glover („Studenţi part-time”), Stephen „tWitch” Boss („Dansul dragostei 4: Revoluţia”) şi Michael Strahan („Live with Kelly and Michael”), cu Andie MacDowell („Pe cont propriu”), Elizabeth Banks (filmele „Jocurile foamei”) şi Jada Pikett Smith („Gotham”)

MMXXL-03063r

 De ce să mergi la cinema să vezi filmul ăsta, ideal cu gașca să ai ce comenta după?

1. Channing Tatum dansează în atelierul de mobilă pe piesa asta:

Tatum este un zeu căruia acest film îi ridică un altar cu fiecare cadru 🙂

2. Andie MacDowell e o purisancă din Sud cu niște scheme de flirt ceva de speriat. Câteva replici o să te facă să te întrebi dacă îți scade brusc IQ-ul sau dacă e normal să-ți placă vinovat toată prosteala. Lasă întrebările pentru altă dată, golește-ți creierul de orice, că s-ar putea să îți facă bine relaxarea asta.

3. Toți bărbații ăștia flutură sau primesc mai mulți bani decât în filmele și pozele cu cocalari și pițipoance, iar scenele de dans sunt mai tari decât orice tutorial trending de pe YouTube cel puțin de anul ăsta 🙂 Din 125 de minute rămâi cu imaginea unor abdomene perfecte și cu câteva mișcări pe care sigur le vei repeta cel puțin o dată în baie sau, dacă ai curaj, într-un club.

Acum pe bune, e mai ok  decât primul pentru că n-are pretenții filosofice, e o petrecere de la un capăt la altul (desigur, cu bucăți plictisitoare și momente mai haioase), o bucurie a lui ÎMPREUNĂ, și mai puțin o ocazie de-a arăta cât de important e și cum funcționează marketingul la orice nivel și-n orice situație.
Că poate cuvântul film e în plus în toată ecuația asta (e un pretext să vezi o gașcă de bărbați mișto, nimic mai mult), e altă poveste.
Dar e vară, man, și indiferent de orientare, nu strică nițică eliberare 🙂