3 lucruri de știut despre Nicholas Hoult

Photograph: AGF srl/REX Shutterstock
Photograph: AGF srl/REX Shutterstock

Nicholas Hoult e un tip mișto născut în aceeași zi cu mine. La 9 ani distanță. Adică el e pe 7 decembrie 1989. Săgetător mirific. S-ar putea să-l știți drept Tony Stonem din serialul Skins sau din filmele About a Boy (unde-avea 12 ani), Warm Bodies (pentru care a câștigat în 2013 Teen Choice Award for Choice Movie Actor Comedy)X-Men: Days of Future Past și X-Men: First Class unde-a fost Hank McCoy/ Beast sau Mad Max: Fury Road unde-a jucat rolul soldatului Nux.
Fetele de pe Twitter îl știu mai mult din rolul Eusebios din Clash of the Titans sau din rolul pricipal în filmul destul de boring Jack the Giant Slayer.
collage nicholas hoult
E atât de minunat încât, în afară de data de naștere, ar mai fi 3 lucruri de știut despre Nicholas Hoult și de reținut spre viitoare aplauze:

  1. Numele lui complet este Nicholas Caradoc Hoult, s-a născut în Wokingham, Berkshire, are 2 surori Clarista si Rosanna, si un frate pe nume James. Toți sunt actori. Mam lor e profă de pian și tată e pilot. Numele Caradoc înseamnă în galeză – “The Beloved One”. A fost descoperit la 3 ani când se băga în seamă în piesa fratelui, iar la 7 ani apărea deja într-un film – Intimate Relations. E un tip extrem de ambițios. Recent, a învățat să cânte la chitarp cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube.
  2. A fost combinat cu Jennifer Lawrence (cei doi s-au despărțit în 2014). Încearcă să fie cât mai discret cu viața sa personală. S-a amorezat apoi de Caroline Flack, iar pe la începutul anului se iubea cu Diana Agron din Glee.
    Își împarte timpul între Londra și Los Angeles.
  3. În 2010 a fost nominalizat la BAFTA Rising Star, alături de Jesse Eisenberg, Carey Mulligan, Tahar Rahim și Kristen Stewart (câștigătoare). Tot atunci a devenit și modelul colecției de ochelari Tom Ford.
Photograph: AGF srl/REX Shutterstock
Photograph: AGF srl/REX Shutterstock

Nicholas va juca rolul scriitorului JD Salinger într-un film despre viața acestuia  – Rebel In The RyeAdică o să-l vedem scriind „The Catcher in the Rye”, precum și retrăgându-se din viața socială. Filmul ce va fi regizat de Danny Strong (creatorul serialului „Empire”) are la bază cartea lui Kenneth Slawenski – „JD Salinger: A Life” și va fi prezentat ca proiect de către producători  la Toronto International Film Festival.

(sursa)

Nicholas Hoult e un actor interesant, talentat și demn de urmărit.
“People shouldn’t look up to me. Everyone’s got to make their own mistakes and do their own thing.”, zice el modest. Ar fi în stare să se retragă din actorie pe la 45 de ani să joace golf și să stea cu copiii sau nepoții acasă. Momentan face bine ce face și ar trebuie să facă mai des 🙂